PrémiumProgram


PrémiumProgram vevők részére (kialakítás alatt)

X JutalomPont
értékben vásároljon a Pláza kínálatunkból és jogosulttá válik
az alábbi ingyen termékekhez, szolgáltatásokhoz, mint:  turmixgép, okosóra, táblagép, wellness hétvége, 3 nap Prágában, 1 hetes balatoni nyaralás, 5 napos Horvátországi üdülés stb...

Két féle módon érheti el az ajándékok valamelyikét.

 1. - Időalapon havonta gyűjt X pontot vásárlással:
  Minden hónap X JutalomPontos teljesítése után van több választható ajándék. Amikor először eléri a vásárlásával az X pontot, az lesz az első hónap. A második hónap X PrémiumPontja után már választhat ajándékot. Hogy milyen ajándékra tudja beváltani, azt meg tudja nézni a "Pont beváltó" oldalunkon az adott hónap alatti felsorolásban. Amikor ajándékot választ, az után lenullázódik az elkezdett X JutalomPontos hónapjai száma. Viszont bármikor újra kezdheti az X JutalomPontos hónapok gyűjtését újabb ajándékokra.

 2. - Összegyűjtött JutalomPontok alapján:
  Ha egy ajándékot előbb szeretné megkapni, mint ahogyan az időalapú szabály szerint érné el, akkor erre lehetősége van úgy, hogy az ajándékok eléréséhez szükséges JutalomPontokat összegyűjti előbb. Ezt megtehető többféle képpen is. Például az Interneten is gyűjthet JutalomPontokat, amellyel még gyorsabban elérhető a kiválasztott ajándék.
  Ha ezt a módot választja, kérjük írjon nekünk az info kukac kinalata.hu e-mail címünkre és megadjuk a sikeres jutalom pontgyűjtéshez szükséges információt, eszközt.

  A teljesítéskor az ajándékok átadásának fontos feltétele, hogy aki a Jutalom Programot teljesítette bármelyik hónapban, egy digitális fotót küldjön nekünk e-mail címünkre. Majd amikor az ajándékokat átvette, megkapta, akkor pár soros véleményt is kérünk marketing célra.

  Az alábbiakban korábbi nyertes vásárlóink eredményét láthatja, miután 2018-ban teljesítették jutalom program feltételeit és megkapták az érte járó Táblagépet.


Gyovai Kitti/Budapest:

"A programot nagyon motiválónak és jónak találom. Mindig pozitív ha az ember a vásárlásain felül nem csak a termékeket kapja meg de közben pontokat gyűjthet amiket később beválthat ajándékokra. Örülök a táblagépnek a megrendeléseimmel is megvoltam elégedve. Plusz kiemelném a folyamatos tájékoztatást és rugalmasságot amit tapasztaltam és külön értékelendő. A táblagépet megkaptam a pontjaim után az ígértek szerint és nagyon örülök neki"
 


 
Rusznák Irén/Gárdony

 


 

"Nagy élmény a program résztvevőjének lenni, mindenkinek ajánlom, jók a termékek és megéri rendszeresen rendelni, mert mint a fotón is látható az ígért (választható) jutalom valóban megérkezik."  


 

Juhász Józsefné/Abony
"A  mai napon megérkezett a csomagom, benne a táblagéppel. Minden rendben volt a szállítással. A táblagép is épségben, gondos csomagolásban érkezett.
Én teljes mértékben megbíztam bennetek, nagyon örültem, hogy minden a várakozásomnak megfelelően alakult.
A tavaly december óta tartó munkakapcsolatunkban látszik, hogy korrekt, megbízható, pontos munkatársai, vezetői vannak a cégnek."

 
 


Bubán Istvánné/Leányfalu
"Kapcsolódtam egy programhoz ,mely elfoglaltságot ígért.
EgészségTermékek tovább ajánlásával és saját vásárlásaim után ajándék Táblagépet ígért. A termékek rendben megérkeztek, és azóta is fogyasztom  rendszeresen.
Levélben értesítettek , hogy a jutalom táblagép megérkezik májusban..
Tegnap meg is érkezett. Nagyon örültem, mert még nem volt ilyen modern eszközöm.
Köszönöm a pontos és rendszeres információkat. Mindenkinek ajánlom a cég által felajánlott lehetőségeket. Mindig van meglepetés , akció, tombola.." 


Nagy Emma/Budapest
"Köszönöm szépen, hogy részese lehettem a programnak, igazán nagy öröm volt, mikor megérkezett a táblagép. Valóban ajándék, mert amiket vásároltam, amúgy is megvettem volna. Tudom, hogy még sok örömöm lesz a vásárlások által kapott jutalmakban. A termékek jók és amit megígértek teljesítették! Ajánlom mindenkinek!!"


 


 


Karácsony György/Karcag
"Köszönő levél!
Úgy gondolom, hogy nagy lehetőségek részesei lehetünk mind annyian akik kapcsolódtunk ehhez az összetett programhoz és sok pozitív meglepetés,élmény részesei lehetünk még, mint a programok egyik részeként jelen esetben az Egészség Termékek program tovább ajánlásával illetve saját vásárlásaim után táblagépet ígért. A termékeket rendben mindig meg kaptam. A termékek jók színvonalasak választékosak a kiszállítás pontosan történik. Az utolsó rendelésemmel együtt az ajándék táblagép is megérkezett aminek nagyon örültem és ezúttal is köszönöm.
Köszönöm szépen, hogy részese lehetek, a programnak. Mindenkinek ajánlom a cég által felajánlott lehetőségeket. Mindig van meglepetés, akció.
Csatlakozásom óta azt tapasztalom, hogy korrekt, megbízható, pontos munkatársai, vezetői vannak a cégnek.
Kívánom azt, hogy az eltervezett projekteket sikerüljön rendben megvalósítani.
Munkájukhoz kitartást és sok sikert kívánok.
Üdvözlettel,Karácsony György.
Karcag.2018.06.13."

 


 

Farkas Imre József/Gellénháza
"Megnyerték tetszésemet a forgalmazott termékek és felkeltette a figyelmemet a plusz ajándék, a táblegép. MIvel a termékek  ízletesek és egészségesek, úgy döntöttem nincs vesztíeni valóm ha még sem kapom meg a táblagépet,  ha rendszeresen rendelek,  annak ellenére  hogy korábban az ilynekkel kapcsolatban esetleg rossz tapasztalatokat hallottam. Nem nagyon hittem abban, hogy elég lesz az ajándék átvételéhez ennyi, de a termékek magukban is megnyerték tetszésemet. De nem csalódtam mert a meghatározott rendelési érték teljesítése után megérkezett a tablet részemre. MIndekinek csak ajánlani tudom,hogy résztvegyen a programban, hisz látható hogy működik."